Alkoholmisbrug

Alkoholmisbrug

Når man har en psykisk lidelse er der meget stor risiko for at man udvikler et alkoholmisbrug. Nogle gange er det vanskeligt at erkende og måske skal der en påmindelse fra venner og familie til at man erkender det.  Min egen situation er at jeg i efteråret 2018 begyndte at drikke uforholdsmæssigt meget og omkring januar 2019 var mit forbrug af alkohol så højt at jeg tænkte hvor kan du få hjælp. En dag kontaktede jeg alkohollinjen og de oplyste om at der i ens bopælskommune ofte er tilknyttet nogle misbrugskonsulenter.

Heldigvis var der også det i min kommune og efter en opringning til dem så vurderede de at de gerne ville hjælpe mig. Vi har så haft samtaler ca hver 3 uge og samtalerne varer typisk 30 minutter. Misbrugskonsulenten mente at jeg havde fået en afhængighed af alkohol og jeg begyndte så at få campralpiller for at tage afhængigheden.  Idag er mit forbrug nede på ca. 7 genstande om ugen og jeg er lykkelig for den nye situation

Tusind tak for hjælpen til misbrugskonsulenten i Faaborg-Midtfyn Kommune

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.03 | 17:23

det er ikke særlig sjovt, har en voksen søn med mani. Det er hårdt når han bliver indlagt og man er selv ked af det. Har en del erfaring.

...
30.01 | 17:06

God forklarende side! Kunne bruge noget om hypo-manier / bipolar type 2

...
22.02 | 19:58

han er ikke diagnosticeret.han svinger tit og føler alt eller intet,er enten dybt kærlig eller hård og kold og aggressiv.dejavuepisoden sir mig noget helt galt

...
22.02 | 19:56

får maniodepr typisk dejavu oplevelser der varer 3 timer, dvs total ude af stand til at skelne hvad ER sket og hvad sker nu? bekymret for en mand jeg ser!

...
Du kan lide denne side