ISBJØRNEMODELLEN

ISBJØRNEMODELLEN klar til brug

Ovenfor ser du min model. Den er navngivet efter at Isbjørnen er et truet dyr og at ens ægtefælle/nærmeste pårørende er meget truet når du/jeg er psykisk syg med Bipolar Lidelse.
Modellen er en simpel værktøjskasse som du kender fra håndværkeren. Vores arbejdsredskaber er ikke søm/skruer/skruetrækker mv. men derimod en masse enkeltstående duplo legoklodser som hver især betyder noget for dig.
For mig er det  RO - KONCENTRATION- MUSIK MP3AFSP. - MOTION - MEDICIN - VILJEN TIL SEJR AF ARNE NILSSON - DIKTAFON - AT HOLDE FOKUS - PLANDLÆGNING - DAGBOG UDFYLDES MED SIMPEL TEKST - osv.

Essensen er at det kan være meget individuelt for den enkelte men der vil altid være nogle basisklodser som er ens.
Prøv at lege med tankerne og sætte tingene lidt i bås. Modellen vil når den står fremme altid være en god sparringspartner for dig. Er der nogle ting som du vil have specielt fokus på så tag legoklodsen ud af værktøjskassen og placer den et sted som er meget synligt for dig.

Rigtig god fornøjelse med modellen !!!!

Kun ved at arbejde med ens sygdom bliver man bedre til at tackle den og få et forbedret liv med sygdommen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.03 | 17:23

det er ikke særlig sjovt, har en voksen søn med mani. Det er hårdt når han bliver indlagt og man er selv ked af det. Har en del erfaring.

...
30.01 | 17:06

God forklarende side! Kunne bruge noget om hypo-manier / bipolar type 2

...
22.02 | 19:58

han er ikke diagnosticeret.han svinger tit og føler alt eller intet,er enten dybt kærlig eller hård og kold og aggressiv.dejavuepisoden sir mig noget helt galt

...
22.02 | 19:56

får maniodepr typisk dejavu oplevelser der varer 3 timer, dvs total ude af stand til at skelne hvad ER sket og hvad sker nu? bekymret for en mand jeg ser!

...
Du kan lide denne side