Relevante bøger

En hjælp til dig der har en depression

Bogen er en guide til depressive og deres omgivelser. Her findes viden og inspiration til depressive og deres omgivelser. Depression er en alvorlig sygdom der næsten altid kan behandles.
Bogen er udgivet af Boehringer Ingelheim Danmark A/S og Eli Lilly A/S

Med små skridt af Inge Madsen

"Med små skridt" er skrevet af Inge Madsen og er en håndbog om depression og stress. Depression er en folkesygdom og hver dag er omkring 150.000 danskere syge af depression og endnu flere lever tæt på sygdommen - som ægtefælle, barn, ven eller kollega

Idiot af Henrik Dahl

"Idiot" er skrevet af Henrik Dahl og hans kone Camilla
Henrik er manio-depressiv og beskriver i bogen hvordan han har lært at leve godt med sygdommen. Bogen beskriver tillige det at være pårørende til en manio-depressiv og hvad det indebærer.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.03 | 17:23

det er ikke særlig sjovt, har en voksen søn med mani. Det er hårdt når han bliver indlagt og man er selv ked af det. Har en del erfaring.

...
30.01 | 17:06

God forklarende side! Kunne bruge noget om hypo-manier / bipolar type 2

...
22.02 | 19:58

han er ikke diagnosticeret.han svinger tit og føler alt eller intet,er enten dybt kærlig eller hård og kold og aggressiv.dejavuepisoden sir mig noget helt galt

...
22.02 | 19:56

får maniodepr typisk dejavu oplevelser der varer 3 timer, dvs total ude af stand til at skelne hvad ER sket og hvad sker nu? bekymret for en mand jeg ser!

...
Du kan lide denne side