Min gæstebog

Har du gode erfaringer eller råd du vil give videre til andre som de kan bruge i deres håndtering af den psykiske sygdom manio-depressiv så brug siden.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Mette Halvgren, d. 30-09-2019
Flot hjemmeside og I gør et kæmpe arbejde som der brug for, alt for lidt fokus på manio her i landet efter min mening, tak for jeres indsats!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af marcus, d. 29-12-2018
Мы христианская организация, созданная для помощи людям, уждающимся финансовой помощи. Поэтому, если у вас возникли финансовые трудности или у вас возникли финансовые затруднения, и вам нужны средства, чтобы начать свой собственный бизнес, оплатить свои счета, свяжитесь с нами сейчас, мы предлагаем все виды кредитов здесь, мы предлагаем 3% -ый кредит в Du kan ikke være sikker på, at du kan få besked om, at du ikke har noget at vide om dette: ckf53744@gmail.com

3% afleveringsprisen er ikke nødvendigvis tilfældet
E-mail:
Skrevet af mette, d. 12-06-2013
hej jeg hedder mette. jeg har igennem de sidste 3år haft en kæreste ( x kæreste idag ) som var/er manidepressiv. det har påvirket mit og hans liv utroligt meget. jeg ønsker den dag idag stadig at være her for ham, han har næsten ingen familie eller venner tilbage mest pga hans sydom har skubbet folk fra sig eller destrueret følelsen af lykke hvis den skulle have været der. jeg skriver nu fordi han ( vi ) er kommet så langt ud at han ryger ind og ud af den lukket, og når han så er ude tyer han til bandekriminalitet, mest pga han ikke kan få sig et almindelig job eller kan klare at gennemføre en uddannelse eller et job i netto f.eks. men mest af alt fordi han ikke føler sig god nok, det er den eneste vej han kender til og er blevet accepteret. det gør mig rigtig ondt at se den vej han er begyndt at gå imod og den vej gør ham desværre mere og mere ensom. jeg har læst man kan mødes med andre evt i grupper som lider af samme sygdom, og tror han ville have godt af at snakke med andre som har/ har haft det som ham, eller måske kan snakke med ham om hvordan de fik en "normal' hverdag. alle råd eller forslag modtages med kyshånd. Mvh. kontakt mig gerne på sms 50706709 hvis i har nogle forslag, råd m.m.
E-mail:
Skrevet af lone, d. 09-11-2010
Jeg fik sygdommen konstateret for 6 år siden og valgte i første omgang at gå til psykolog. Ingen medicin. Men nu må jeg erkende at det ikke er nok så derfor tager jeg nu daglig medicin. Er der nogle som har lyst til at skrive om hvordan de lever med sygdommen ?

Nyeste kommentarer

29.03 | 17:23

det er ikke særlig sjovt, har en voksen søn med mani. Det er hårdt når han bliver indlagt og man er selv ked af det. Har en del erfaring.

...
30.01 | 17:06

God forklarende side! Kunne bruge noget om hypo-manier / bipolar type 2

...
22.02 | 19:58

han er ikke diagnosticeret.han svinger tit og føler alt eller intet,er enten dybt kærlig eller hård og kold og aggressiv.dejavuepisoden sir mig noget helt galt

...
22.02 | 19:56

får maniodepr typisk dejavu oplevelser der varer 3 timer, dvs total ude af stand til at skelne hvad ER sket og hvad sker nu? bekymret for en mand jeg ser!

...